Aussieringens

Alla inlägg under februari 2011

Av Carina Losenborg - 17 februari 2011 19:35

Idag har jag tillbringat hela dagen med min bästaste Ulrika!! Hon kom hit vid 10 tiden och sedan satt vi och pratade tills det var dax att åka och träffa mina gamla kompisar på Telia för en lunch. Vi åkte ner till Jensens och åt en mycket god lunch med mycket skratt!! Alltid lika roligt att träffa Anna, Martin och Micke. Tuva var med oxå så var fullt hus :)


Sedan har vi varit en sväng på Arken och vägt Bimbo, hon väger 25,5 just nu. Så jag kan väga henne igen om en vecka så får vi se om hon ökar i vikt.. Jag tänker inte tala om vad hon brukar väga utan ni får en rapport lite senare om detta. Jag står fortfarande och tvekar och kommer nog inte vara säker innan jag ser hennes mage guppa av små valpar.. Hon är iaf fortfarande på mycket bra humör vilket är trevligt, hon kan bli hemskt sur när hon är dräktig.


Hundarna tycker vi ska ut och gå långpromenader i detta vädret men usch vad kallt det är!!! Hemskt kallt och tyvärr gör min arm så ont att några långa koppelpromenader blir det inte utan det får bli korta. Jag skadade ju höger arm när jag trillade ner för trappan härromdagen så nu är den blå och ömmar rejält.


Sedan har telefonen ringt hela dagen så tillslut var det riktigt synd om Ulrika som fick sitta och lyssna på mig.. Men du vännen på lördag ska jag stänga av den ;)


Middag har det blivit idag oxå till Björn och Tuva. Majssoppa och mackor och sedan en blåbär- hallonmousse (hemmalagad såklart) Björn åker ju till Kina imorgon så det är bäst att ge honom lite riktig mat innan han åker så att han inte svälter ihjäl :)


Imorgon blir en spännade dag iaf, jag berättar mer imorgon men det kommer hända en massa roligt!!



Av Carina Losenborg - 16 februari 2011 10:41

Varit lite dålig på att uppdatera men det har varit lite mycket.. jag känner mig lite uppgiven, många frågar om Bimbo och hennes valpar och jag kan inte se något på henne, jag vet helt enkelt inte. Jag kan inte svara på om hon är dräktig eller inte.. Tyvärr har jag inget svar än, ni får vänta och se precis som jag :)


Annars går dagen i jobbets tecken, har en hel del att göra idag men på em har jag en stund ledig då ska jag ta med Tuva och åka till hoppkuddeland så att Tuva och Thea får leka där en stund. Man måste ju låta barnen få ha sportlov på riktigt.


Hundarna är uttråkade och vill hitta på något kul men jag har inte tid med det just nu, jag ska ut och jobba om en liten stund.. men senare i em så ska de få något roligt de oxå :)

Av Carina Losenborg - 14 februari 2011 18:02

Hela helgen har gått till Tuva och hennes kalas, dock har jag haft värsta migränen hela helgen. Den var värst i går em, så illa att jag bara låg och ojade mig i sängen.. Tyckte allt lite synd om mig själv. :(


Iaf har hundarna fått ta det lugnt hela helgen och idag oxå, jag vågar inte gå med dem i koppel dagen efter migrän för då kommer den tilllbaka som ett brev på posten.. så det blir fri rastning i trädgården.. ;)


Dagen har varit lugn men jag har fått sällskap hela dagen av Ulrika  <3 underbart att få se henne igen, det blir inte så ofta just nu när hon jobbar så mycket.. Jag och Ulrika tog med barnen till Kinnarps och så fick Tuva och Thea prova på att spela hockey med damlaget i HV71 :) Det var riktigt roligt och de var trötta efteråt.


Nu ska jag snart laga mat och sedan blir det nog en tidig säng så att huvudvärken inte kommer tillbaka..



Av Carina Losenborg - 11 februari 2011 08:32

Idag vaknade jag och Björn och gick och sjöng för Tuva. Hon fyller 9 år idag!! Vår stora tjej! Sedan tog vi med henne till vår säng där hon fick öppna några paket. Hon tindrar och lyser hela hon, hon har varit på helspänn en hel vecka, längtat och funderat.. Skönt att det äntligen blev fredag!!

Jag ska jobba lite på förmiddagen idag men sedan har jag tagit ledigt för att kunna vara med henne, jag ska städa huset idag eftersom vi ska ha kalas både lördag och söndag så kan det nog vara bra att ha det städat :)


Hundarna kommer inte att få vara med på kalaset imorgon :( de får vara i friggeboden. Det kommer hit 10 barn och en del av den är hundrädda så de får tyvärr inte vara med, man ska visa hänsyn till dem som är rädda. Det handlar ju bara om ett par timmar så det är inte så synd om dem..


Igår gick jag och Bimbo en lång sväng alldeles ensamma, det var skönt att gå bara med henne, idag ska Bus får en promenad och imorgon får Beon en, tänkte ta dem en och en så att de får lite egentid.

Håller också på att lära Bus att sitta fint, hon är jätteduktig så snart kan hon det! Ska ta en bild på henne när hon kan det..


ja så ser dagen ut för oss, hoppas ni andra får en bra dag också..

Av Carina Losenborg - 10 februari 2011 10:45

och i den har jag skrivit att bimbo går mig på nerverna för hon går omkring och piper.. Just nu går hon och ska tugga på Bus hela tiden, hon piper, gnäller och ska leka med henne hela tiden. Bus suckar och tar det men orkar inte riktigt med henne. Hon har varit sådan i 2 dagar nu så vi hoppas att det betyder något :)


Tänkte jag skulle ta med Bimbo ut på en egen promenad idag så hon får gå av sig utan de andra hundarna. Tänkte jag skulle ta dem en och en lite då och då. Lättare att jobba med en hund och de behöver ensamtid..

Av Carina Losenborg - 10 februari 2011 08:23

Ibland tänker man på vad som är viktigast i ens liv, för mig är det familjen och mina hundar, att alla mår bra och är friska. Men för en hund är det inte likadant, de prioriterar inte samma saker, de går inte och funderar på småsaker. De går inte och oroar sig för morgondagen.

Med Bimbo är det enkelt, det enda hon är riktigt intresserad av en vanlig dag är: ska vi träna och vad blir det för mat :) Vi har just varit ute och när vi kom in så springer hon fram till matskålen och piper.. hallå matte var är maten???

Hon är rolig!!

Ingen av hundarna har iaf mått dåligt av sina märgben, Bus har ju ibland problem med vissa saker som t ex rökt mat, då spyr hon!! I evigheter, men ger man henne inget sådant så är det inga problem.

Bimbo blir i princip aldrig dålig i magen och inte Beon heller. De har järnmage! De kan äta vad som helst utan att få problem.


Idag snöar det här på berget.. och under snön är det isgata. Tuva fick rädda mig på väg till skolan, höll på att halka omkull 2 gånger. Sedan gick jag hem och bytte skor. Hundarna hjälpte mig idag oxå, vi skulle gå upp för ett berg och då fick de dra mig upp för isberget, så upp kom vi.

Av Carina Losenborg - 9 februari 2011 17:59

Jaha idag är det dax att mäta Bimbos mage igen. Gick med tunga steg och hämtade måttbandet, känns som om inget har hänt och att hon inte har gått upp något i vikt, hon ser lika smal ut fortfarande så stegen var tunga..

Tog fram måttbandet och mätte henne och nu mäter hon 65 cm.. :) kan betyda att hon börjar växa o annars har hon gaser :)


Iaf är det 2 cm skilland från förra veckan så ni hoppas vi på att det är 10 cm till nästa vecka..

Så nu håller vi alla tummarna i en vecka till :)

Av Carina Losenborg - 9 februari 2011 10:41

Idag är det vackert väder och jag har just avverkat morgonens 1:a promenad. Var lite sen idag pga sjuka barn men hundarna fick oxå sovmorgon och de verkar tycka det var ganska skönt.

Bimbo är ganska loj och går mest och skruttar brevid mig på promenaderna, jag kan ännu inte säga om hon är dräktig eller inte, tycker det brukar synas så tidigt på henne men iof så är det en annan hane denna gång och då är det ju inte säkert att förloppet är det samma. Jag ska mäta henne under dagen man vill inte göra det precis efter hon har fått mat, då är det ju bara det jag mäter :)


Idag ska jag och Emma jobba på Frisk Hund och göra allt adm. jobbs om måste göras, det finns massor av sådant som man måste sitta med oxå tyvärr, inte alls lika roligt som att massera.


Ha det nu så skönt i solen.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Om Bus nu är dräktig hur många valpar kommer hon då att få??
 1-2 st
 2-3 st
 3-4 st
 4-5 st
 5-6 st
 6-7 st
 7-8 st
 8-9 st
 9-10 st
 fler än 10

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards